Tilaa RSS-syöte

Huolinta-alaa varjostaa teollisuuden heikentyneet tilausnäkymät

11.11.2020

Teollisuuden heikkona jatkuvat näkymät synkentävät loppuvuoden liikevaihto- ja työllisyysennusteita huolinta- ja logistiikka-alalla. Koronapandemian vaikutukset näkyvät myös tavaraliikenteen tulevassa kehityksessä. Huolinta-alan talousnäkymiin vaikuttaa suoraan Suomen ulkomaankaupan ja maailmantalouden kehitys.

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto ry:n hallitus vuodelle 2021

28.10.2020

Keskiviikkona 28.10.2020 Helsingissä pidetyssä syyskokouksessaan Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto ry valitsi puheenjohtajat ja hallituksen vuodelle 2021.

Huolinta – avain toimivaan ulkomaankauppaan

26.10.2020

Juuri julkaistu Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliiton Huolinta - avain toimivaan ulkomaankauppaan -selvitys avaa toimialan merkittävää arvoa Suomen kansantaloudelle ja ulkomaankaupalle. Huolinta-alalla on suuri merkitys Suomen ulkomaankaupan toimivuuden varmistajana, sillä noin puolet ulkomaankaupan tavaravirroista on huolitsijoiden järjestämää. Huolimatta COVID-19-pandemian vaikutuksista globaaleihin toimitusketjuihin, huolinta-ala on pystynyt toteuttamaan Suomen ulkomaankaupan kuljetukset tehokkaasti. Kyseessä on ensimmäinen mittava selvitys monelle tuntemattoman huolinta-alan merkityksestä.

SHT:n koulutusstipendejä myönnettiin 21 henkilölle

02.10.2020

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:n (SHT) koulutusstipendejä myönnettiin yhteensä 21 henkilölle ja yhteensä noin 6 516 euron arvosta.

HOLSHIP Suomi Oy SHLL:n jäseneksi

14.09.2020

SHLL:n hallitus on hyväksynyt HOLSHIP Suomi Oy:n liiton jäseneksi 3.9.2020.