Tilaa RSS-syöte

SHT:n koulutusstipendejä myönnettiin 33 henkilölle

04.01.2022

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:n (SHT) koulutusstipendejä myönnettiin yhteensä 33 henkilölle ja yhteensä noin 17 000 euron arvosta.

Vähälä Yhtiöt SHLL:n jäseneksi – DB Schenkerin edunvalvonta keskitetään SHLL:ään

31.12.2021

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliiton hallitus on hyväksynyt DB Schenkerin ostamat Vähälä Yhtiöt liiton jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Samassa yhteydessä DB Schenker keskittää elinkeinopoliittisen vaikuttamistoimintansa ensisijaisesti SHLL:n kautta tehtäväksi.

Avind International Oy SHLL:n jäseneksi

22.12.2021

SHLL:n hallitus on hyväksynyt Avind International Oy:n liiton jäseneksi 2.12.2021

Elinkeinoelämän järjestöjen laaja yhteiskannanotto: Tieliikenteen kansalliselle päästökaupalle ei ole Suomessa tarvetta

03.12.2021

Liikenne- ja viestintäministeriö on luonnostellut tieliikenteen päästökauppaa koskevan arviomuistion. Elinkeinoelämän 18 järjestön tänään jättämässä yhteisessä lausunnossa toteamme, että tieliikenteen kansallisen päästökauppajärjestelmän luominen ei ole kannatettava ratkaisu.