Uutiset

Tilaa RSS-syöte

Ilmoittautuminen Diploma in Global Logistics - koulutuskokonaisuuteen on nyt auki

20.02.2023

Koulutuksessa sukelletaan logistiikka-alan viimeisimpään tutkimukseen ja kehityskulkuihin. SHLL:n jäsenyritysten työntekijät voivat hakea koulutuskokonaisuuteen SHT:n stipendiä.

Elinkeinoelämän logistiikkajärjestöt: Suomen logistinen saavutettavuus ja kilpailukyky varmistettava tulevalla hallituskaudella

31.01.2023

Suomen syrjäisen sijainnin, pitkien sisäisten välimatkojen, arktisen ilmaston ja maailman geopoliittisen tilanteen takia tehokas ja kilpailukykyinen liikennejärjestelmä ja logistiikka on Suomelle kriittisen tärkeä asia. Seuraavan hallituksen tulee panostaa vahvasti Suomen logistisen saavutettavuuden, kilpailukyvyn ja huoltovarmuuden parantamiseen ja huolehtia samalla ilmastotavoitteiden saavuttamisesta, elinkeinoelämän logistiikkajärjestöt vetoavat yhdessä. Järjestöt esittävät 7 ratkaisua asian varmistamiseksi.

SHT:n koulutusstipendejä myönnettiin 17 henkilölle

30.12.2022

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:n (SHT) koulutusstipendejä myönnettiin yhteensä 17 henkilölle ja yhteensä noin 8 500 euron arvosta.

Kansainvälisen logistiikan ongelmat helpottaneet, mutta talouden ongelmat luovat pilviä taivaalle

25.11.2022

Kansainvälisen logistiikan ongelmat helpottaneet merkittävästi kysynnän vähentymisen seurauksena. Liikenne- ja logistiikka-alan odotukset ovat synkentyneet, kertoo SHLL:n tuore toimialakatsaus. 

SHLL:lle uusi strategia – keskiössä kilpailukyky

18.11.2022

Keskiviikkona 16.11.2022 Helsingissä pidetyssä syyskokouksessa esiteltiin Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto ry:n hallituksen laatima uusi strategia liitolle, joka luo suuntaviivat SHLL:n toiminnalle vuosille 2023-2025. SHLL:n tavoitteena on menestyvä ja uudistuva Suomi, joka toimii saumattomasti osana globaalia markkinaa.