Yritystarinat - 2022

Arkiset akkukuormat voivat olla arvaamattomia

23.08.2022

Vaikka litiumioniakkuja sisältävät laitteet ovat täysin arkipäivää kaikissa kuljetusmuodoissa, ne ovat riski. DB Schenkerin turvallisuusneuvonantaja Heli Hörkkö lisäisi akkutietoutta ja koulutusta aiheesta koko kuljetusalalle.

Logistiikka-alan kilpailukyky vaatii investointeja, innovointia ja optimointia

30.05.2022

Suomen logistiikka-alaa ahdistavat poikkeuksellisen kovat kustannuspaineet. Alan kilpailukyky on turvattavissa tilannekuvan hyvällä hallinnalla ja uusilla teknologioilla, uskoo DB Schenkerin toimitusjohtaja Petteri Nurmi.

Omaehtoisuus tuo mielekkyyttä vastuullisuuteen

04.05.2022

Laatujärjestelmät, standardisoinnit ja ISO-sertifikaattien metsästys voivat toimia yrityksen vastuullisuuden ajureina, mutta mielekkäimmin yhtiötä sitouttavat itse ideoidut, omaehtoiset ympäristöoivallukset. Näin katsoo Beweshipin toimitusjohtaja Bengt Westerholm.

Taitava kuljettaja luo asiakkaalle hyvän ostokokemuksen

20.04.2022

Verkkokaupan toimitusketjussa kuljettaja on usein asiakkaan ainut fyysinen kontakti. Hän luo asiakkaalle lopullisen tunnekokemuksen verkkokaupassa asioinnista ja vastaa viime kädessä toimituslupauksen pitämisestä. PostNordin Head of Brand Experience Kati Packalén nostaisi kuljettajien statusta.

Käänne SA-TU:n tarinassa laajentaa sen palveluja Eurooppaan

29.03.2022

SA-TU Logistics oli suurin yksityisessä omistuksessa ollut tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa kunnes Euroopan johtava digitaalisen tulli-ilmoittamisen palveluntuottaja Customs Support osti yrityksen joulukuun 2021 alussa.