Yritystarinat - 2021

Huolinta-, logistiikka- ja tulliala elävät muutosten murroskautta

30.06.2021

Business as usual ei ole enää tunnusomaista huolinnassa, logistiikassa ja tullialalla. Epätietoisuuden ja muutosten aallokkoa on nostattanut muun muassa Brexit, ja aaltoja kasvattaa heinäkuussa voimaan tuleva kaikkien EU:n ulkopuolelta saapuvien lähetysten tullaus- ja arvonlisäverovaade. Pitemmällä aikavälillä haastetta tuo kokonaisen huolitsijapolven eläköityminen.

Älykkäät algoritmit vievät logistisia ketjuja tulevaisuuteen

18.06.2021

Huolinta- ja logistiikka-alan tehokkuus on moninkertaistunut älykkäiden algoritmien ansiosta. Ne optimoivat kuljetuksia ja vievät alaa kohti robotisoituvaa tulevaisuutta.

Yhteistyöllä muutosten yli

03.06.2021

Suomen Tulli menestyy hyvin kansainvälisissä vertailuissa. Onnistumisten takana on pitkäjännitteinen kehittäminen keskiössään hyvä, osaava ja sitoutunut henkilöstö Tullissa sekä rakentava yhteistyö asiakaskunnan kanssa.

Konttijunalla selkeitä päästövähennyksiä – Nurminen Logistics Oyj auttaa asiakkaitaan kohti vähähiilisyystavoitteita

24.05.2021

Aasian konttijuna on kasvava kuljetusmuoto, kertoo Nurminen Logisticsin myyntijohtaja Marjut Linnajärvi. Asiakkaat eivät välttämättä hae enää nopeinta ratkaisua kuljetustapaa valittaessa, vaan päästötavoitteet painavat myös.

Talouden myllerryksessä osaava logistiikka ja huolinta korostuvat

06.05.2021

Kansainvälinen talous ja logistiikka ovat kokeneet järistyksiä viimeisen vuoden aikana, mutta muutosta on helpottamassa ammattitaitoinen huolinta.